Tavaramerkkinä ylivoimainen laatu

Ketjurauma Oy valmistaa korkealuokkaisia hitsattuja ja niitattuja kuljetinketjuja teollisuuden vaativiin tarpeisiin. Tuotteiden korkea laatu perustuu vankkaan kokemukseen sekä jatkuvaan tuotekehitykseen.

Tuotteiden ja tuotantomenetelmien jatkuvalla kehitystyöllä pystymme vastaamaan nykyaikaisen teollisuuden yhä vaativampiin tarpeisiin. Tässä kehitystyössä hyödynnämme käytössämme olevan vankan kuljetinalan kokemuksen ja tietotaidon, sekä alan viimeisimmän asiantuntemuksen.

Ketjurauma Oy:n ja muiden valmistajien tuotteita vertailutestataan säännöllisesti. Esimerkiksi vetolujuuksissa Ketjurauma Oy:n ketjut ovat omaa luokkaansa.

Ketjurauma Oy:n päätuotteet ovat hitsatut ja niitatut kuljetinketjut. Tuotanto-ohjelmaan kuuluvat myös takolenkkiset raappaketjut, paperirullien ja hiilensyöttimien lamelliketjut, Y-ketjut sekä ketjupyörät.

Ketjurauma Oy:n ketjut kestävät suurta mekaanista rasitusta ja kulutusta. Ketjun tapit ja holkit kiinnitetään sivulevyihin V-railohitsauksella. Liitoksen lujuutta lisäävät tappeihin ja holkkeihin koneistetut olakkeet, jotka samalla varmistavat ketjun mittatarkkuuden ja sivuttaisvälyksen. Pitkäaikaisen kokemuksen pohjalta tapin ja holkin välys on suurennettu, jolla toimenpiteellä osaltaan vaikutetaan ketjun toimivuuteen ja kulutuskestävyyteen.

Ketjurauma Oy:n valmistamissa ketjuissa tapin ja holkin välys on kompensoitu ulkolenkin jakoa lyhentämällä, jolloin kiristetyn ketjun kaikki jaot ovat yhtä pitkiä.

Ketjurauma Oy on kehittänyt ainutlaatuisen sivulevyjen induktiokarkaisumenetelmän, jolla vaikutetaan oleellisesti sivulevyjen reunojen kulutuskestävyyteen. Tavalliseen lämpökäsittelyyn verrattaessa induktiokarkaistu levy säilyttää alkuperäisen muotonsa ja mittansa.

Ketjujen sivulevyt valmistetaan korkealuokkaisesta rakenneteräksestä, johon erilaiset kolat ja korvakkeet voidaan luotettavasti hitsata ilman esi- tai jälkilämmitystä ja jolla saavutetaan hyvät iskusitkeysominaisuudet myös alhaisissa lämpötiloissa. Tapit ja holkit valmistetaan niukkahiilisestä hitsattavasta hiiletysteräksestä. Parhaan mahdollisen kulumiskestävyyden saavuttamiseksi tapit ja holkit hiiletyskarkaistaan, holkit myös sisäpinnaltaan.

 

Yritysesittely:

 

Esite:

Esitteen etusivu